Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dansatoare din Constanța, ABUZATE de coregraf în ITALIA, unde au ajuns sub pretextul unei TABERE de dans
WhatsApp
Una dintre fetele care ar fi fost într-o așa-zisă tabără de dans în Italia, organizată de coregraful Gigi Marian Osoloș, povestește prin ce a trecut și ce trebuia de fapt să facă acolo.

Elevele unei școli de dans din Constanța - “Total Dance Center” acuză conducerea acestei școli și, cu precădere, pe coregraful Gigi Marian Osoloș. În septembrie 2017, acesta a fost pus sub control judiciar pentru trafic de persoane și a început urmărirea penală împotriva lui și a Corinei Tiron.


Potrivit unei anchete publicate de Lbertatea, Gigi Marian Osoloș i-a propus lui Iris*, una dintre elevele lui care abia împlinise 18 ani, să meargă cu el și cu încă patru fete în Italia. Urmau să aibă spectacole de dans, să se distreze și să se relaxeze în stațiunea Carpi.

La un moment dat, și-a dat seama că nu a venit într-o tabără de dans, așa cum lăsase să se înțeleagă maestrul coregraf. „Ceea ce a urmat a fost “ca un film horror fără sfârșit. Au fost cele mai groaznice, oribile și teribile momente din viața mea. Niște momente pe care nu doresc să le trăiască nimeni niciodată“, a declarat Iris ceor de la Libertatea.

 

„Când se enerva, nu avea grijă, îmi dădea în toate părțile, cu toată forța“

Fetele munceau de la 10 seara până la 4 dimineața. Mai întâi trebuiau să danseze pentru clienții unui club din stațiune, apoi să stea de vorbă cu ei și să-i convingă să cheltuiască cât mai mulți bani pe alcool. „Veneau tot felul de persoane, bărbați perverși, libidinoși care voiau să te pipăie. Trebuia să ne prefacem că ne place, dar eu nu am putut niciodată, se vedea pe fața mea că nu mă simțeam comod, deci nu prea făceam consumație“, le-apovestit tânăra româncă zeor de la Libertaeta. 

Cine a stat cu cei mai mulți clienți și a făcut cei mai mulți bani pentru club era scăpat. Cine nu, urma să fie drastic pedepsit. „Când se enerva, nu avea grijă, îmi dădea în toate părțile, cu toată forța. Parcă-i țin minte privirea, se uita în ochii tăi și tremura. Urla, mă făcea în toate felurile, proastă, nenorocită, cum îi venea la gură, mă lovea cu picioarele în stomac, pe unde apuca“, a mărturisit fata.

 

„Ea stătea în genunchi și-l implora să înceteze“

Iris își amintește că Gigi Marian Osoloș a luat un cuțit și a început să bată cu el în masă. I-a luat mâna uneia dintre dansatoare și a zis că-i taie degetul: „Ea stătea în genunchi și-l implora să înceteze, iar celelalte fete tăceau și plângeau“. Gigi Marian Osoloș a schimbat jocul: i-a dat cuțitul fetei și i-a comandat să-și taie singură degetul. Plângând și implorându-l să o lase în pace, fata a luat obiectul ascuțit. În ultimul moment, instructorul a oprit-o.

„Nu știu dacă chiar ar fi fost atât de nebun încât să o facă sau a vrut doar să o sperie. Dar eu aveam impresia că o să o facă. Când se enerva, avea o privire de credeai că este în stare să-ți facă absolut orice“, a mărturisit fata. 

„Este foarte greu în momentul în care ești acolo și ai fost îndoctrinat. Este foarte greu să te desprinzi. Ți se pare că ei sunt niște oameni buni, că ei îți vor binele, că nu este așa cum zice toată lumea despre ei și în același timp este și o frică. Ba nu crezi, ba îți este frică“, a mai spus Iris.

Citește continuarea pe Libertatea.ro 

[citeste si]

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel