Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Danemarca. Un șofer român de camion a rămas fără permis și a fost amendat cu 200.000 de coroane daneze
WhatsApp
Un șofer român de camion s-a ales cu o amendă de peste 200.000 de coroane daneze și a rămas fără permis și TIR după ce autoritățile l-au investigat pe o bandă de urgență din Danemarca.
Sursa foto: captură nyheder24.dk

Potrivit nyheder24.dk, marți dimineață românul a oprit camionul ilegal pe banda de urgență din zona de odihnă Ejer Bavnehøj.

Autoritățile i-au cerut actele la control și au descoperit că românul a livrat mărfuri la o adresă din Horsens în aceeași zi. Informațiile nu corespundeau cu dispozitivul de control al camionului, ceea ce arăta că TIR-ul nu mai ieșise din seara precedentă.

După o verificare rapidă, poliția a reușit să dovedească o cu totul altă poveste, și anume că TIR-ul a fost plecat noaptea pentru a livra mărfurile.

 

Șoferul român, determinat să spună adevărul

 

L-a determinat pe șofer să mărturisească și să i-au găsit un magnet în partea de jos a unui pachet de țigări pe care îl folosise pentru a manipula aparatul de control al camionului și limitatorul de viteză.

În plus față de manipularea aparatului și parcarea ilegală, a apărut și faptul că firma la care lucra nu a plătit utilizarea rutieră în 11 cazuri în ultima lună - și că TIR-ul a fost prea lung.

Așadar, în loc de o amendă pentru parcarea ilegală, s-a ales cu permisul de conducere suspendat, confiscarea camionului și o amendă totală de peste 200.000 de coroane daneze.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel