Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dăncilă recunoaște că ar putea fi EXCLUSĂ din PSD: "Mă aștept la orice"
WhatsApp
Viorica Dăncilă a afirmat, întrebată dacă este posibil ca în PSD să fie luată o decizie de a fi exclusă din partid, că se așteaptă la orice. Fostul lider al formațiunii a adăugat că nu știe ce va face în cazul acesta, potrivit Mediafax. 
Facebook Viorica Dăncilă

Vă amintesc că din ultimii trei președinți ai partidului, dvs sunteți ultima care mai sunteți membru de partid, restul de doi au fost care exclus, care a plecat de unul singur. Vă așteptați să aveți soarta lor?

"N-ar fi exclus. După ce am văzut astăzi, nu ar fi exclus. Dar am crezut că acest partid și membri de partid învață din greșeli și atunci când am greșit nu mai repetăm acea greșeală. Dar văd că probabil acest lucru a devenit o obișnuință și mă aștept la orice", a declarat Viorica Dăncilă, joi la România Tv, întrebată dacă se așteaptă să aibă soarta altor foști lideri ai PSD excluși din partid.

Chestionată ce va face în cazul unui asemenea scenariu, Viorica Dăncilă a răspuns: „Nu știu ce voi face. Sper să nu se ajungă la acest lucru. Sper ca să existe mai multă înțelepciune și să nu uităm că de fiecare dată când am dat afară, am dat afară și ce am câștigat? Nu am câștigat absolut nimic. Dacă vor lua această decizie, să și-o asume. Eu sper să nu se ajungă la o astfel de situație".

Întrebată dacă se urmărește ca ea să renunțe la o candidatură la Congresul PSD, prin acuzațiile sau insinuările unor lideri ai formațiunii, cum ar fi Paul Stănescu, Viorica Dăncilă a reamintit că a spus clar că nu va candida pentru o funcție în conducerea centrală.

„Dar eu am zis clar că nu o să candidez. La organizația de femei s-a votat deja sunt președintele interimar al organizației de femei. Am vrut să mă întorc la organizația de la care am plecat, atunci când am fost votată în Congres președinte interimar. Dacă se consideră că nu este nevoie, asta este. Nu o să fac din acest lucru un capăt de țară. Dar mi se pare un lucru complet anormal. Nu mi se pare normal ca acum după două săptămâni, am înțeles mi-am dat demisia, dar nu mi se pare normal ca în două săptămâni să putem să reglăm un pic situația și să ieșim cu acuze unii împotriva altora. Nu cred că acest lucru e bine pentru partid și nu cred că cei care ne-au votat sunt mulțumiți de o asemenea abordare", a conchis fostul președinte al PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel