Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dăncilă, ATAC la Mihai Chirica: „Să ne explice cum a strâns 250.000 de euro”
WhatsApp
Premierul Viorica Dăncilă a lansat un atac dur la adresa primarului Iașiului, Mihai Chirica, care i-a adresat o serie de întrebări pe pagina de Facebook.

Întrebată de presa din Iași cum îi răspunde edilului, Dăncilă a explicat: „am să îi răspund domnului primar când va reuși să le explice cetățenilor cum a reușit să strângă 250.000 de euro pentru casa pe care i-a lăsat-o copilului său".

Reacția vine în urma mesajului lui Chirica pe pagina de Facebook:

„Câteva întrebări „ciudate" pentru doamna prim-ministru
Viorica Vasilica Dăncilă

Nu cunosc exact scopul principal al vizitei domniei voastre în Capitala Moldovei, dar sper că ați venit și pentru a vă lua adio de la votul ieșenilor și al modovenilor, în general. Cu pași repezi, mandatul de premier se îndreaptă spre un final falimentar. Lăsați în urmă un Iași și o Moldovă de care v-ați bătut permanent joc.

Unde este autostrada promisă și votată în Parlament, doamnă prim-ministru? Unde este șoseaua de centură? Dar Spitalul Regional de Urgență? Unde sunt investițiile în educație și în sănătate? Ce ați făcut cu banii (24 de milioane de euro!) pe care i-ați luat din bugetul Iașului în ultimii doi ani? Ați afirmat că ați scos satul românesc din noroaie, dar câte sate din Moldova ați vizitat de când sunteți premier? Ne pleacă tinerii din țară, din pricina sărăciei, și vă ocărăsc bătrânii, pentru că i-ați condamnat la singurătate, doamnă Dăncilă!

Și, totuși, eu vă urez bine ați venit la Iași, pentru ca ieșenii să vă admire în toată splendoarea de premier cu zero realizări! Viața ne-a arătat că toți cei care au desconsiderat acest oraș mândru și această provincie frumoasă și încărcată de spiritualitate au fost aruncați la lada de gunoi a istoriei. Vi-l mai aduceți aminte pe Liviu Dragnea?! Vremelnici conducători, dar eternă osândă din partea poporului!

Oare cunoașteți câte ceva despre cultura și despre oamenii acestei zone? Ați aflat că fără sacrificiile Iașului și ale moldovenilor, România nu ar fi existat? Cine știe?... poate că fără jertfa străbunilor noștri ați fi fost azi doar prim-ministrul republicii Teleorman, vorbind pe insula Belina clanurilor de interlopi. Nu am nicio îndoială că românii au înțeles în cele din urmă cât de mult rău ați făcut acestei țări.

Și, totuși, eu – ca o gazdă bună - vă urez bine ați venit la Iași! Abia aștept să ne enumerați toate proiectele finalizate și să ne promiteți alte reușite mărețe! În luna mai, Liviu Dragnea a procedat la fel, dar nu l-a mai crezut nimeni. Ieșenii nu uită și nu iartă niciodată, doamnă Dăncilă!”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel