Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dăncilă, despre rezultatul alegerilor europarlamentare: "Poate a greşit Dragnea, dar noi unde am fost?"
WhatsApp
Președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă spune că vina pentru eșecul de la europarlamentare este al tuturor social democraților și cea mai simplă abordare este aceea că un singur om, adică Liviu Dragnea, este vinovat, dar era nevoie ca altcineva să reacționeze dacă vedea că e calea greșită.

"Cred că trebuie să ne asumăm că am greșit pentru că atunci când pierzi din electoratul din 2016, când de la 46% ajungi la jumătate e clar că s-a greșit. Mesajele pe care le-ai dat nu sunt cele pe care le-a vrut electoratul.

Citeşte şi: "Preşedinţia rotativă. Dăncilă: "L-aş lăsa corijent pe domnul preşedinte. Nu a cooperat"

Că nu a fost comunicarea în sensul dorit de elctorat. E clar că PSD s-a abătut de la drum. E nevoie de fiecare organizație în parte. Pe lângă analiza de la nivel național, s-a greșit în județe, poate campania făcută nu a fost cea care trebuia făcută important, e să învățăm și să mergem mai departe", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3, citată de Mediafax.

Citeşte şi: Şedinţă PSD, la Neptun. Stenograme INCENDIARE. Oprişan, către Ciolacu: "Hayssam, nu mai vorbi!"

Dăncilă spune că vina nu este doar a lui Liviu Dragnea pentru rezultatele de la alegeri.

"A fost un rezultat care ne-a uimit, pentru că guvernamental am făcut multe lucruri, poate am lăsat alte teme să ocupe spațiul public și am trecut în plan secund ce și-au dorit cetățenii. Poate nu am fost atât de des în teren să vorbim cu oamenii.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă dă de PĂMÂNT cu procuroarea care a târât-o pe Sorina: "Nu a înţeles NIMIC"

E foarte ușor să dăm vina pe o persoană sau alta. Poate a greșit Dragnea dar noi unde am fost? De ce nu am spus 'se merge pe un drum greșit'. Să facem o analiză, să vedem ce ce nu acționăm corespunzător. Am vorbit cu colegii e esențial să vedem unde am greșit. Nu ne ajută dacă dăm vina pe o persoană", a mai spus Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel