Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dana Gîrbovan știe de ce a respins-o Iohannis: "Împărtășim VALORI diferite"
WhatsApp
Judecătorul Dana Gîrbovan a declarat, la „Marius Tucă Show", că a fost refuzată de președintele României pentru funcția de ministru al Justiției deoarece, în viziunea șefului statului, valorile constituționale pe care le împărtățește magistratul sunt contrare celor împărtășite de Iohannis. 
Sursa foto: captură Antena 3

"În afară de ce a comunicat domnul președinte în comunicatul de presă public, nu a existat o altă motivare, deși este obligatoriu în cazul remanierii de a se da act scris în care să se dea motivele că propunerea pentrru un minister nu corespunde portofoliului respectiv. (...) Câtă vreme președintele și-a asumat respingerea individuală a fiecărui membru aștept motivele pentru care nu corespund. Nu este cazul, deocamdată, rămâne doar opinia domniei sale. A exprimat, într-un mod foarte tranșant, aceea că valorile constituționale, democratice, pe care eu le impărtășeasc ar fi contrare celor împărtășite de președinte și o parte din cetățenii României", a declarat Dana Gîrbovan la Marius Tucă Show, potrivit Mediafax.

Judecătorul a mai menționat că așteaptă motivele pentru care a fost refuzată, pentru a răspunde fiecărui punct în parte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel