Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dana Budeanu, o nouă replică SCANDALOASĂ: Rareș Bogdan a picat la mijloc
WhatsApp
Dana Budeanu face noi afirmații scandaloase. Creatoarea de modă care le îmbracă pe Gabriela Firea și Viorica Dăncilă a comentat stilul vestimentar al lui Rareș Bogdan.

Dana Budeanu a ieșit din nou la atac. De data aceasta a lansat o serie de ironii la adresa europarlamentarului Rareș Bogdan. Stilista care o îmbracă pe Gabriela Firea spuen că Rareș Bogdan nu e bărbat din cauza grijii pe care o acordă imaginii sale.

„În momentul în care ești atât de preocupat de acest palier al vieții tale, cu siguranță ești mai puțin preocupat de restu, pentru că un bărbat care stă de dimineața până seara și se trage în poze cu hainele sau se uită în oglindă sau își face combinații pe culori de la ciorăpel până la batistuță, nu e bărbat. Bărbații nu au cum să stea în oglindă cât stau femeile. Nu au cum, că de aia bărbatul e bărbat și femeia e femeie“, este de părere Dana Budeanu.

Creatoarea de modă l-a criticat pe europarlamentarul PNL într-o rubrică mai veche, pe care o realiza în cadrul unei emisiuni de la PRO TV, dar pe care acum o transmite pe YouTube, după ce televiziunea a rupt colaborarea cu ea. 

Citește și: : Postare Dana Budeanu. Gabriela Firea s-a ENERVAT la Digi 24: E cumva INTERZIS?

„Stilul lui Rareș Bogdan este unul foarte colorat. Culorile admise în tot ceea ce înseamnă mediul politic, corporatist și etcetera sunt bleumarin, negru, gri, că asta este. În rest facem ce vrem cu viața noastră, dar atâta timp cât suntem închiși în astfel de domenii și categorii ne adaptăm la asta”„ a mai adăugat Dana Budeanu.

Dana budeanu a scris pe pagina sa de Facebook o postare în care presifla activitatea ONG-ului sociației Dăruiește Viață princ are se construiește un spital. Scandalul a pornit după o postare controversată a Danei Budeanu, care lua în derâdere campania de construire a spitalului de oncologie pentru copii: "Ăștia căcare face ei un spital vrea să doneze Pintea un aparat dă radioterapie". Mesajul a fost distribuit și de primarul general Gabriela Firea, prietenă foarte bună cu Budeanu.

Citește și:   CT Popescu: "Dana Budeanu, o femelă scatofilă"

Iată mai jos postarea Danei Budeanu, care a fost share-uită de Gabriela Firea:

„Astia cacare face ei un spital vrea sa doneze Pintea un aparat dă radioterapie. Dă ce? Luați unu din ăia 35 de milioane euroi donați. Nu așa ați măcănit la teveu, caca luati voi? Sa dea la saraci Pintea! Da mai stati putin caca vine Vladut regele medicamentelor si va da el din aia 15 milioane dă la PLUS scuzi de la Magicacamp! # Marscumanipularile" a scris Dana Budeanu pe contul ei de Facebook, în urmă cu o săptămână.
Citeşte întreaga ştire: Scandal după o postare atribuită Gabrielei Firea, ironică la adresa ONG-ului care construiește din donații un spital. Reprezentanta asociației „Dăruiește viață": „Ce fel de om trebuie să fii să îți bați joc de cauza copiilor bolnavi de cancer?"

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel