Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dana Budeanu către Gabriela Firea: „Am decis să te susțin când te-ai opus, real, lui Liviu Dragnea“
WhatsApp
Dana Budeanu a avut-o ca invitat pe prietena ei, Gabriela Firea, în cadrul unei noi emisiuni live - Verdict 10. Stilista a mărturisit momentul în care a decis să se alinieze cu primarul capitalei.

Dana Budeanu a afirmat în cadrul emisiunii, având-o ca invitată pe Gabriela Firea, că momentul în care a decis să o susțină, ca femeie, a fost acela în momentul în care a fost atacată de PSD după ce i-a opus rezistență lui Liviu Dragnea, șeful PSD pe atunci. 

„Unul dintre momentele in care am hotărât, real, să te susțin a fost acela în care te-ai opus, real, lui Liviu Dragnea. eu sunt corectă, spun. Pentru mine a fost un moment în care mi-am dat seama că ea a fost lăsata singură cuc de...cine nu trebuia să o las singură cuc. Eu nu sunt nimeni, sunt un cetățean care are o voce mai mare decât a altor cetățeni și atât.

Dar cei care nu sunt oameni simpli și care au fost în toate momentele din ultimii 15 ani „in the same picture“, în secunda în care s-a întâmplat acel episod care a ținut luni de zile și ai fost nu tranșată ( un an și jumătate - a intervenit Gabriela Firea), mi-am dat seama că de fapt ești singură. De ce ai fost lăsat singură: Ai fost lăsată singură pentru că ai avut tupeul să spui ceva invers. Este situația în care se află majoritatea femeilor din societatea asta, dar și din funcții“,  a afirmat Dana Budeanu în cadrul interviului live difuzat de Stiri pe Surse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel