Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dana Budeanu către Gabriela Firea: „Am decis să te susțin când te-ai opus, real, lui Liviu Dragnea“
Dana Budeanu a avut-o ca invitat pe prietena ei, Gabriela Firea, în cadrul unei noi emisiuni live - Verdict 10. Stilista a mărturisit momentul în care a decis să se alinieze cu primarul capitalei.

Dana Budeanu a afirmat în cadrul emisiunii, având-o ca invitată pe Gabriela Firea, că momentul în care a decis să o susțină, ca femeie, a fost acela în momentul în care a fost atacată de PSD după ce i-a opus rezistență lui Liviu Dragnea, șeful PSD pe atunci. 

„Unul dintre momentele in care am hotărât, real, să te susțin a fost acela în care te-ai opus, real, lui Liviu Dragnea. eu sunt corectă, spun. Pentru mine a fost un moment în care mi-am dat seama că ea a fost lăsata singură cuc de...cine nu trebuia să o las singură cuc. Eu nu sunt nimeni, sunt un cetățean care are o voce mai mare decât a altor cetățeni și atât.

Dar cei care nu sunt oameni simpli și care au fost în toate momentele din ultimii 15 ani „in the same picture“, în secunda în care s-a întâmplat acel episod care a ținut luni de zile și ai fost nu tranșată ( un an și jumătate - a intervenit Gabriela Firea), mi-am dat seama că de fapt ești singură. De ce ai fost lăsat singură: Ai fost lăsată singură pentru că ai avut tupeul să spui ceva invers. Este situația în care se află majoritatea femeilor din societatea asta, dar și din funcții“,  a afirmat Dana Budeanu în cadrul interviului live difuzat de Stiri pe Surse.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 22 oct 2020, 12:11
Apa de gură care te-ar scăpa de coronavirus
DefenseRomania.ro | 22 oct 2020, 14:09
Avioanele de război ale Spaniei vin să apere România