Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Barna: „Sunt aproape impresionat de Dăncilă. E o FENTĂ...“
WhatsApp
Dan Barna se declară împresionat de faptul că Dăncilă îi știe numele, dar susține că replica sa e doar o fentă de campanie, pentru a atrage electorat USR-PLUS.

Dan Barna este invitatul lui Denise Rifai în emisiunea Legile Puterii de la Realitatea Tv. El a dezbătut împreună cu realizatoarea emisiunii declarația Vioricăi Dăncilă care „îi poartă de grijă“.

„Sunt aproape impresioant că doamna Dăncilă mi-a pronunțat tot numele și îmi știe numele. E evident că e o fentă de campanie, încearcă să se apropie de electoratul USR-PLUS. Eu am afirmat odată opțiunea mea...“, a afirmat Dan Barna în emisiunea lui Denise Rifai.

USR-PLUS a anunțat, astăzi, că decide să îl susțină pe Klaus Iohannis în turul al doilea al aegerilor prezidențiale.

Contextul discuției dintre cei doi erau declarațiile din conferința de presă de astăzi susținută de Viorica Dăncilă. Referindu-se la faptul că Rareș Bogdan ar fi „ameinințat-o cu procurorii“, Dăncilă a replicat în conferință: „Ce să înţeleg? Că aşa cum i s-a întâmplat lui Victor Ponta în 2014 şi lui Dan Barna care spera să ajungă în turul doi, acelaşi lucru să i se întâmple şi Vioricăi Dăncilă?“, referindu-se la faptul că în timpul campaniei, pentru cei doi au apărut probleme de natură legală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel