Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cutremurător. Cadavrul fetiței omorâte în Dâmbovița, confundat de polițiști cu un GUNOI. Mîndruță: O țară plină de GUNOAIE
WhatsApp
Detalii cutremurătoare din timpul cautărilor fetiței de 11 ani, omorâtă de un olandez, în Dâmbovița. Din câte se pare, cadavrul era învelit într-o folie, iar polițiștii ar fi crezut că este vorba desrpre un gunoi. 

Lucian Mîndruță a comentat teribilul detaliu al crimei din Dâmbovița.

"A avut o folie, din cauza această nu a putut fi văzută, a fost acoperită cu o folie de plastic şi prin trecerea elicopterului a fost dezvelit şi a fost găsit de cei care erau în căutare," a spus Sorin Păun de la IPJ Dâmbovița. 

"Ați înțeles, da? Corpul fusese înfășurat într-o folie de plastic. Și căutătorii trecuseră mai departe, ignorându-l.
V-ați întrebat de ce?
O să va spun eu, care merg des pe la țară și pe câmp:
Pentru că l-au confundat cu un GUNOI.
Și l-au confundat cu un gunoi pentru că țara românească e PLINĂ de gunoaie!
Nu mai sar în ochi. Nu mai sunt o excepție. Sunt parte a peisajului. Câmpurile sunt pline de pungi și plastice aduse de vânt. La ele se adaugă ce aruncă țăranii: saci de rafie în care au adus îngrășământ. Folii - metri întregi! - de la solarii. Bare și protecții de plastic de la mașini...
Câmpurile României, pădurile, luminișurile au ajuns, mai toate, depozite de gunoi. Și de-asta e foarte ușor să ascunzi un cadavru chiar sub ochii oamenilor!
În cazul din Dâmbovița, fetița a fost descoperită după ce, cel mai probabil, tot un elicopter (sau vântul) a desfăcut folia de plastic cu care era înfășurată," scrie Lucian Mîndruță, într-un editorial pentru Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel