Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cumpănașu, SCENARIU bombă: "Alexandra a fost violată de altcineva"
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat, miercuri, la DIICOT, că familia a depus, prin avocat, o solicitare pentru ca Gheorghe Dincă să fie expertizat, astfel încât să reiasă dacă acesta este apt sexual. „Alexandra a spus că a fost violată. Credem că a mai fost cineva în casă", a spus el. 

Familia Alexandrei Măceșanu a depus, miercuri, prin avocat, mai multe solicitări la DIICOT, una dinte ele fiind aceea de a se efectua o expertizare a lui Gheorghe Dincă, din care să reiasă dacă acesta este apt sexual. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a declarat, în fața DIICOT, că familia crede, în urma analizării probelor, că altcineva a fost în casa lui Dincă atunci când copila era sechestrată.

„Noi nu credem că Dincă este ucigașul Alexandrei. Mai mult, credem că există șanse mari să fie în viață. Am solicitat și o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat și alte persoane și că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă", a spus Cumpănașu, potrivit Mediafax.

Alexandru Cumpănașu a mai spus că au fost depuse și alte solicitări la DIICOT, între care cele de audiere a unor persoane din anturajul lui Gheorghe Dincă, despre două dintre ele existând informații că ar fi participat împreună cu Dincă la violuri petrecute în Caracal.

De asemenea, familia Alexandrei Măceșanu a mai cerut reaudierea familiei lui Gheorghe Dincă, precum și o nouă expertiză asupra probelor găsite în curtea și casa acestuia, din Caracal.

„Am solicitat extinderea cercetărilor, expertizei INML. În acest moment, din raport, avocatul nostru nu a înțeles mai nimic. Nici eu, nici familia nu am înțeles. În măsura în care nu va fi acceptată această extindere, vom solicita o nouă expertiză a ADN-ului Alexandrei, asupra acelor rămășițe din butoi, care să fie făcută tot la INML. Adică reluarea procedurii de expertizare. Asta nu ne oprește să comandăm o expertiză în afara țării, lucru care a rămas valabil", a mai spus Cumpănașu.

Totodată, Cumpănașu a afirmat că a solicitat procurorilor DIICOT și audierea tuturor presupuselor clanuri din Caracal, pentru a se demonstra dacă au avut sau nu legătură cu Gherorghe Dincă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel