Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum înșală fiecare zodie în parte. Acești nativi sunt experți!
WhatsApp
Deși există mulți factori care ar putea contribui la infidelitate, este posibil să observați că semnul zodiacal ar putea fi unul dintre acești factori.
Horoscop. Zodiile experte în înşelat. Fac tot  posibilul să nu fie prinse

Semnul tău zodiacal îți influențează personalitatea și viitorul, așa că fii atent!

Berbec. Ești foarte competitiv, așa că dacă partenerul tău încetează să-ți mai arate că este atras de tine, viața ta amoroasă s-ar putea transforma în Jocurile Foamei. Și nu vorbesc despre faptul că mulți ar muri fiind mâncați, ci că ți-ar plăcea ideea ca doi/două să lupte pentru tine. 

Taur. Ești cunoscut pentru că ești încăpățânat și loial, așa că atunci când te căsătorești, te căsătorești pe viață. Totuși, odată ce vă simțiți subevaluat sau iubit, veți începe să căutați atenția altcuiva.

Gemeni. Știi deja că îți este greu să te concentrezi și te plictisești ușor, așa că ești predispus să cauți mai mult dintr-o relație decât ceea ce îți poate oferi partenerul sau partenera. Și dacă sufletul tău nu îți satisface nevoile, inevitabil vei dori să cauți altceva.

Rac. Sunteți o sursă de emoții și căutați stabilitate mai presus de orice, deci sunteți semnul care este cel mai puțin probabil să vă înșelați partenerul. Cu toate acestea, dragostea se poate ofili.

Leu. Trebuie să te simți ca o stea în fiecare zi și, cu excepția cazului în care partenerul tău nu îți acordă atenția de care ai nevoie, vei căuta în altă parte. Dacă nu sunteți tratat așa cum meritați, vă va fi ușor să găsiți pe altcineva.

Fecioară. Îți faci griji cu privire la problemele care nici măcar nu există încă, așa că simplul gând de a-ți înșela partenerul te va stresa complet. Cu toate acestea, dacă partenerul/partenera nu se ridică la înălțimea așteptărilor perfecționiste, vei fi tentat să găsești pe altcineva.

Balanță. Ești atât de cochet/ă încât are sens să-ți înșeli partenerul, dar apreciezi și dragostea. Dar dacă îndrăznești să comiți o infidelitate, cu siguranță ar fi emoțională.

 

Cum înșală fiecare zodie în parte

 

Scorpion. Dacă nu l-ai găsit încă pe cel ales, îți va plăcea să ieși și să te întâlnești cu o mare varietate de băieți/fete. Ești seducător și fermecător, deci nu îți este greu să atragi atenția sexului opus. Și odată ce vei găsi pe cineva pe care îl iubești, nu vei înceta niciodată să atragi alți oameni.

Săgetător. Nu aveți deloc filtre, ceea ce înseamnă că vă va fi greu să aveți un iubit/ă. De asemenea, vezi sexul ca pe o distracție, așa că, dacă viața ta sexuală a devenit brusc prea obișnuită, s-ar putea să te abați din calea ta.

Capricorn. Ești loial și de încredere... ca cel mai bun prieten. Cât despre dragoste... nu prea îți pasă prea mult să o găsești. Pe de altă parte, ești, de asemenea, foarte ambițios, așa că vei pune întotdeauna cariera și interesele tale mai presus de ceilalți, chiar și de familia ta.

Vărsător. Este aproape imposibil să comiți infidelitatea. Dar, dacă o vei face, va fi pentru că ați făcut o legătură emoțională foarte profundă cu altcineva. 

Pești. Semnul este empatic și ghidat de emoțiile sale, așa că nu își va înșela partenerul decât dacă încearcă să fugă de relația aceea proastă. Și chiar dacă îndrăznești să o faci, îți va fi întotdeauna milă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel