Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cultură de canabis descoperită în pădure. Traficanţi români de droguri, prinşi cu focuri de armă
WhatsApp
Doi traficanţi de droguri au găsit o metodă de a-şi ascunde o cultură de canabis. Au făcut o plantaţie în pădure, care a fost descoperită luni, 14 septembrie 2020, de poliţiştii şi procurorii de la Combaterea Criminalităţii Organizate.  
cultura_cannabis_padure

Unul dintre cei doi traficanţi a fost reţinut şi urmaează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.  "La data de 14.09.2020, procurorii DIICOT - Serviciului Teritorial Galaţi, împreună cu lucrătorii de politie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, au acţionat în vederea depistării în flagrant a deţinătorilor unei culturi outdoor de cannabis. Ca urmare a acţiunii derulate, pe raza judeţului Galaţi au fost identificate un număr de două persoane care efectuau activităţi de întreţinere a plantelor cultivate într-o zona izolată şi greu accesibilă dintr-o comună amplasată în apropierea municipiului Galaţi", a transmis DIICOT.

Poliţiştii şi procurorii au descoperit şi confiscat 14 plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare care erau cultivate şi întreţinute pentru aducerea la maturitate şi recoltarea mugurilor, drogurile obţinute urmând să fie comercializate către diverşi consumatori. Deoarece persoanele depistate nu s-au supus somaţiilor, s-a procedat la executarea unor focuri de avertisment in plan vertical. De la locuinţa uneia dintre cele doua persoane depistate a fost ridicată o cantitate de aproximativ 30 de grame cannabis, seminţe de cannabis şi un cantar de mare precizie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel