Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cu un permis ROMÂNESC FALS, conducea un camion „pericol-public“ pe o autostradă din GERMANIA
WhatsApp
Un camion a fost reținut de polițiștii din Hessen, Germania, după ce au constatat că șoferul conducea cu un permis românesc fals iar ansamblul de vehicule era un adevărat pericol public pentru participanții la trafic.

O patrulă a poliției din Butzbach, Hessen, Germania a oprit miercuri, 9 octombrie, un camion cu remorcă după ce agenții au observat mai multe nereguli. 

Remorca și camionul prezentau defecțiuni grave, urme de rugină și suduri neglijente la mai multe părți metalice, motiv pentru care au decis ca acestea să fie verificate de inspectorii de la TÜV.

Pe timpul verificărilor polițiștii au constatat că în remorcă se aflau mai multe containere din metal pentru haine vechi care nu erau asigurate cu nimic, putând astfel oricând să alunece pe autostradă și să provoace o nenorocire pe șosea, prelata nefiind în măsură să le limiteze deplasarea.

După mai multe verificări, polițiștii au constatat că șoferul camionului, care locuiește în Renania de Nord-Westfalia și despre care nu au precizat dacă este cetățean român sau are altă naționalitate, nu respectase orarul obligatoriu de odihnă de mai multe zile. Mai mult, nici permisul, emis de autoritățile din România, nu era în regulă, acesta prezentând urme de contrafacere și fiind din acest motiv trimis spre evaluare.

Bărbatul va fi cercetat pentru conducere fără permis și prezentare de documente false, dar și pentru încălcarea altor prevederi ale codului rutier. În plus, va fi sancționat și proprietarul firmei care a permis șoferului să urce la volan fără a fi în posesia documentelor necesare, informează un comunicat al Poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel