Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cristian Tudor Popescu, CONCLUZIE după conferința lui Klaus Iohannis: „Bine măcar că n-a mințit”
Cristian Tudor Popescu afirmă că singurul scop al conferinței de presă susținută de Klaus Iohannis, în această seară, a fost acela de a dea o impresie de umanitate.

„Domnul Iohannis a dorit în primul rând în această conferință să dea o impresie de umanitate, ăsta a fost principalul lui scop. De aceea a zâmbit, mai mult decât de obicei. De aceea a dat niște răspunsuri care diferă de stilul cu care ne-a obșnuit și care i-a adus porecla de Robocop.

A dat niște răspunsuri foarte bine articulate, majoritatea, nu toate, a avut și momente dificile, dar tocmai asta dă veridicitate acestei întâlniri. A reușit să modifice puțin imaginea despre el, a răspuns în multe situații ca un om", a spus Cristian Tudor Popescu.

„Trebuie să spun și ceva de rău de președinte, momentul cu doamna Kovesi. Bine măcar că n-a mințit acolo. M-am înfiorat puțin înainte, dacă spunea: nu, nu i-am cerut demisia, însă a ales să răspundă că aceste convorbiri nu sunt destinate publicității. Ceea ce e o fugă politică, se practică în loc de răspuns", a adăugat Cristian Tudor Popescu, într-o intervenție telefonică la Digi24.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?