Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crina Pintea, revoltată: "Noi, PROASTELE astea, RUȘINEA țării vom juca turneul preolimpic"
WhatsApp
Crina Pintea, pivotul echipei naționale de handbal feminin a României, și-a arătat nemulțumirea față de comentariile negative ale "specialiștilor", care au criticat naționala în urma terminării pe locul 12 la Campionatul Mondial din Japonia.

"Din păcate, pentru noi, astăzi, s-a încheiat Campionatul Mondial, tot ceea ce vreau să spun este că din punct de vedere aleste unul ratat, dar totuși suntem în primele 12 echipe ale lumii. Franța, Brazilia, Ungaria sunt 3 echipe puternice, o forță a handbalului Mondial, au jucat pentru Cupa Președintelui. Noi,, avem posibilitatea sa jucăm Turneul Preolimpic", și-a început Crina Pintea mesajul postat pe pagina sa de Facebok, miercuri.

Ulterior, pivotul a explicat că publicul larg nu cunoaște eforturile la care sunt supuse handbalistele. În finalul mesajului, Crina Pintea a recunoscut că nici jucătoarele nu sunt mulțumite de performanța înregistrată, spunând că "vom reveni mai puternice, pentru că Noi nu vom renunța și Noi vom juca pentru Noi".

"Știu că fiecare e liber să se exprime cum vrea și cum consideră de cuviință, însă dragii mei, eu vreau să vă spun: că voi nu aveți idee ce simțim Noi, nu aveți idee cât de mult ne dorim Noi, nu aveți idee cât suferim Noi, nu aveți idee câte sacrificii facem Noi, nu aveți idee după un meci cât de puțin dormim Noi, nu aveți idee câte dureri avem Noi am trecut prin multe de-a lungul anilor. Noi am simțit durere, noi am căzut și ne-am ridicat. Tot Noi am fost și anul trecut, tot Noi am fost la bine, dar tot Noi suntem la greu. Cât este de simplu să stai în fața televizorului și să ne criticați și nu numai, să ne jigniți în multe feluri. Eu vă întreb pe voi, cei care știți Tot și despre Toate, voi nu aveți copii? Sau, nu vă gândiți ca într-o zi veți avea și poate unii vor fi în locul nostru, va gândiți puțin la lucrul acesta, vă gândiți ce va simți copilul vostru?
PS: Nu spun că noi suntem mulțumite, sigur se putea mai mult, sigur că ne-am dorit mai mult. Dar în acest an atât s-a putut, însă sunt sigură ca vom reveni mai puternice, pentru că Noi nu vom renunța și Noi vom juca pentru Noi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel