Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Criminalul ROMÂNCEI ucisă și incendiată în Italia, ELIBERAT. Nepotul Nicoletei a făcut doar 1 an de ÎNCHISOARE
WhatsApp
Criminalul româncei Nicoleta Căciulă, femeia ucisă şi incendiată într-o casă din Italia, a scăpat de închisoare, după ce a făcut o înţelegere cu judecătorul.

Daniel Loris Căciulă, nepotul româncei ucise în Italia, a petrecut doar un an în închisoare, informează Observator.

Potrivit presei din Italia, Daniel Căciulă a fost eliberat din închisoare în urmă cu câteva zile, pe 2 august 2019, după ce a fost închis timp de aproximativ un an. La ultimul termen de judecată, avocatul lui Căciulă a făcut o înţelegere cu procurorul, înţelegere ce a fost acceptată de judecător.

Astfel, tânărul de 22 de ani a primit 4 ani de închisoare, însă nu va mai face nicio zi de închisoare datorită perioadei în care a fost încarcerat, potrivit altoadige.it.

 

Româncă ucisă cu o lovitură Krav Maga


Căciulă va fi supravegheat timp de doi ani, timp în care trebuie să se prezinte la Poliţie ori de câte ori este solicitat. Înţelegerea acceptată de judecător prevede că Daniel Căciulă şi-a recunoscut vinovăţia în contextul în care ar fi ucis-o pe mătuşa lui, Nicoleta Căciulă, cu o lovitură de Krav Maga (n.r. un sistem de luptă eclectic dezvoltat în Israel).

Tânărul de 22 de ani a explicat că în noaptea în care a omorât-o pe mătuşa lui, respectiv 17 iulie 2018, femeia i-ar fi făcut avansuri, iar el s-a enervat şi ar fi lovit-o în zona gâtului. Nicoleta Căciulă a murit din cauza unui stop cardio-respirator.

Totuşi, informaţiile de la acea vreme arătau că românca a fost găsită înfăşurată într-un cearşaf, incendiată, iar lângă cadavru a fost găsit un cablu electric.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel