Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Costi și prietenul lui au sfârșit într-un teribil accident: „Viața nu se termina aici pentru că tu nu ești mort!”
Costi și prietenul lui au murit striviți sub camionul cu lemne, între Alexandria și Turnu Măgurele. S-au lovit de un copac și n-au mai putut fi salvați.
Sursa foto: colaj capturi Observator

Un teribil accident a avut loc luni seara pe DN 52, în apropiere de Furculești, și doi tineri, de 26 și 30 de ani, amândoi prieteni, din Gorj, au murit pe loc în camionul care transporta lemne.

Din spusele mai multor martori, accidentul s-a produs din cauza unui cauciuc spate stânga ce a explodat, șoferul camionului pierzând controlul volanului. Mașina a intrat direct într-un pom de pe marginea șoselei și apoi s-a răsturnat.

 

Mesaje dureroase după moartea lui Costi

 

Unul dintre cei doi tineri morți se numea Costi și e plans de rude și de apropiați.

„Viata nu se termina aici...pentru ca tu nu esti mort !!!

Tu esti acolo...in inima noastra...a celor care te iubesc ! Te voi purta in suflet toata viata....si stiu ca de acolo de sus tu vei avea grija de noi...

Mă doare sufletul si inima si numai am putere sa descriu ce simt...pentru ca e prea mare suferinta! Nu voi uita o secunda clipelele petrecute împreună, pentru ca noi am crescut impreuna si suferința mea a fost si suferinta ta !

Niciodata nu m-ai lasat la greu, mereu ma incurajai si ma faceai sa rad!...dar Dumnzeu a vrut un inger si nu ne putem opune dorintei lui ! Dumnezeu sa te ierte si sa aibe grija de tine , sufletul frumos.

Te iubim!”, a scris Carmen, o verișoară a tânărului, pe rețeaua de socializare, potrivit Observator.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?