Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cosmin Olăroiu a fost jefuit, în Italia. Antrenorul a rămas fără un ceas de lux de 180.000 dolari
WhatsApp
Cosmin Olăroiu a fost jefuit în plină stradă, luni, la Milano, în timp ce se afla la plimbare, alături de soția sa.
Cosmin Olăroiu a fost jefuit, în Italia. Antrenorul a rămas fără un ceas de lux de 180.000 dolari

Antrenorul de 52 de ani a rămas fără un ceas de lux marca Richard Mille, iar poliţia din Milano a deschis un dosar în acest caz.

Potrivit apropiaților tehnicianului, ceasul furat costă în jur de 180.000 $, relatează digisport.ro.

A fost deschisă o investigație, după ce Cosmin Olăroiu a dat declarații la o secție de poliție și i-a făcut o descriere hoțului. Autoritățile analizează, de asemenea, și imaginile colectate de la camerele de supraveghere montate în zona în care a avut loc incidentul.

„Hoțul nu a acționat deloc la întâmplare, ci a așteptat cel mai bun moment pentru a intra în acțiune. Și a acționat fără greșeală. Nu este prima dată când se întâmplă astfel de lucruri pe via della Spiga.

La mijlocul lunii iulie, două persoane, ambele în vârstă de 73 de ani, au fost jefuite, în decurs de doar 24 de ore, între via Boccaccio și via Madre Cabrini. Obiectele furate au fost un Rolex de 6.000 de euro și un Patek Philippe, model Aquanut, în valoare de 70.000 de euro”, potrivit jurnaliștilor italieni.

 

Cosmin Olăroiu se plimba alături de soţia sa, iar un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat

 

Presa din Italia scrie că antrenorul român se plimba pe via della Spiga, alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat. Acesta a reușit să-i fure lui Cosmin Olăroiu ceasul de lux de la mână.

Ilgiorno.it scrie că antrenorul nu a realizat în primă fază ce s-a întâmplat, dar și-a dat seama că a fost jefuit după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a plecat în pas alergător. Ulterior, hoțul a fugit pe un scuter, alături de un complice.

„Fostul antrenor de la Jiangsu Suning și Steaua București, Cosmin Olăroiu (52 de ani), a fost jefuit de un ceas de lux Richard Mille, ieri după-amiază, luni, 30 august, pe via della Spiga”, scrie sursa citată.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel