Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus: Numărul de cazuri confirmate, în creştere, în GERMANIA. Ce spune cancelarul Merkel
Institutul Robert Koch (RKI) pentru boli infecţioase german anunţă noi cazuri de infectare cu noul virus COVID19.

Numărul de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus în Germania a crescut cu 286, ajungând la 181.482, potrivit unor date furnizate vineri de Institutul Robert Koch (RKI) pentru boli infecţioase, relatează Reuters. Numărul de decese raportate a crescut cu 11, ajungând la 8.500, potrivit datelor menţionate.

În altă ordine de idei, cancelarul german Angela Merkel a declarat sâmbătă că ţara sa a trecut până acum cu bine de testul coronavirusului, dar că mai este nevoie de un mare efort pentru a pune capăt pandemiei de COVID-19.

"Până acum am trecut cu bine testul coronavirusului", a spus Merkel în mesajul sau video săptămânal. "Majoritatea covărşitoare a oamenilor din ţara noastra s-au ghidat după principii de precauţie, raţiune şi responsabilitate pentru alţii", a estimat ea. Merkel i-a atenţionat pe germani să nu cadă în plasa unui fals sentiment de siguranţă. "Unii oameni cred acum că, dacă nu a avut loc o mare suferinţă în masă, pericolul nu a fost atât de mare de la bun început. Este o eroare!", a subliniat cancelarul federal german.

[citeste si]

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?