Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus. Asistent medical de la Terapie Intensivă, testat pozitiv: "Am febră şi tuşesc"
Un asistent medical de la Terapie Intensivă a fost testat pozitiv la coronavirus și este internat la Boli Infecțioase, de sâmbătă noaptea. Acesta a declarat, pentru Mediafax, că starea sa este „relativ bună”.
Foto ILUSTRATIV

Sergiu Danciu, asistent medical la Terapie Intensivă, în Sibiu, a fost testat pozitiv pentru coronavirus și internat, sâmbătă noaptea, la Boli Infecțioase. El spune că „în bătălia covid trebuia început cu testarea personalului, și apoi a tuturor pacienților care veneau la spital, nu să intri în contact fără să ști”.

„Să stai în terapie să ți se spună că nu mai vine cazul și în 20 minute apare la ușă.... Bine că șefii stau acasă și vorbesc doar prin telefon, materiale închise la șeful de secție în vestiar... medici care stau în cabinet și asistenții și infirmierele să intre la pacienții suspecți.... Stati 8 ore că nu sunt materiale! Nu se știe dacă are covid, dar nici nu l-am testat! Rușine Spitalul Clinic Județean Sibiu secția ATI #pozitivcovid19asistent medical”, scrie asistentul medical pe Facebook.

Contactat de Mediafax, asistentul a spus că starea lui este „relativ bună”.

„Sunt relativ bine. Am febră 38 și tușesc”, a spus el.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?