Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus. Prinţul Charles a ieşit din autoizolare. Cum se simte moştenitorul tronului britanic
WhatsApp
Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a ieşit din autoizolare după şapte zile şi are o stare bună de sănătate, a precizat purtătorul său de cuvânt, citat de Reuters.
Un măcelar a devenit popular după ce a început să vândă cârnați "Regele Charles al III-lea" - făcând mișto de degetele sale umflate

"Clarence House a confirmat astăzi că, în urma avizului medical, Prinţul de Wales a ieşit din autoizolare", a precizat purtătorul său de cuvânt.

Prinţul Charles, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a, are vârsta de 71 de ani.

Biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a Prinţului de Wales, a anunţat pe 25 martie că acesta a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi s-a autoizolat în reşedinţa sa Birkhall din Scoţia.

"Prezintă simptome uşoare, starea sa de sănătate generală este bună şi a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei", au precizat reprezentaţii prinţului la momentul respectiv.

Clarence House a anunţat luni că prinţul Charles îşi va relua activitatea şi va participa la întruniri oficiale, respectând însă regulamentele medicale stipulate prin hotărâri guvernamentale.

Totuşi, soţia lui, Camilla, care a fost testată negativ cu noul coronavirus, va rămâne în autoizolare până la sfârşitul acestei săptămâni în cazul în care va dezvolta simptomele bolii.

Palatul Buckingham a anunţat weekendul trecut că regina Elisabeta a II-a, care a părăsit Londra şi s-a mutat la Castelul Windsor pe 19 martie alături de soţul ei, prinţul Philip, în vârstă de 98 de ani, are o stare de sănătate bună.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel