Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cornelia Catanga, înmormântată astăzi, în aplauze: Aurel Pădureanu, împietrit de durere că nu-și poate plânge soția
WhatsApp
Cornelia Catanga a fost înmormântată astăzi, chiar la acestă oră, spre disperarea familiei ei. A fost scandal între familia Corneliei Catanga şi reprezentanţii spitalului, după ce apropiaţii artistei ar fi vrut ca trupul neînsufleţit să fie depus într-o capelă, unde fanii acesteia să îşi poată lua rămas-bun.

Familia Corneliei Catanga şi-ar fi dorit să aibă loc o ceremonie religioasă mai amplă cu invitaţi şi admiratori ai regretatei artiste care să îi aducă un ultim omagiu.  Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga spune că ea s-a testat pentru COVID  în urmă cu două zile, când a început să se simtă rău, iar rezultatul testului ar fi fost negativ.

Vezi și: Diana Șoșoacă intervine în cazul înmormântării rapide a Corneliei Catanga: „Faceţi plângere pentru omor“

Totuși, pe certificatul medico-legal ar scrie că ea ar fi murit din cauza virusului SARS-CoV-2, astfel că nu a fost posibil ca artista să fie înmormântată așa cum și-ar fi dorit familia, din cauză că testele au confirmat infecţia cu coronavirus, ceea ce presupune o procedură specială, relatează Antena 3.

Aurel Pădureanu și fiul său și-ar fi dorit să-i ofere vedetei o înmormântare demnă de o regină, însă condițiile speciale din contextul pandemic nu au putut fi trecute cu vederea.

Artista a fost adusă la cimitir și este înmormântată chiar la această oră. Mai multe persoane au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei lăutarilor. Ea a fost condusă pe ultimul drum în aplauze, în timp ce soțul ei, Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere, își urla disperarea în cimitir. „Nu mă părăsi, Cornelio“, striga acesta în timp ce sicriul artistei era coborât în mormânt.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel