Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copilul român de 5 ani, împuşcat mortal de fratele său, conştient în ultimele clipe. Ce şi-a întrebat mama
WhatsApp
Noi detalii despre tragedia din judeţul Mureş ies la iveală. Copilul de numai 5 ani, împuşcat accidental de fratele său de 8 ani, a murit sub ochii familiei. Proprietarul armei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Copilul român de 5 ani, împuşcat mortal de fratele său, conştient în ultimele clipe. Ce şi-a întrebat mama

Copilul de 5 ani a fost conştient o vreme şi a fost întins pe iarbă în aşteptarea echipajului medical. Cu ultimele sale puteri, băiatul, care fusese împuşcat în piept de fratele său cu trei ani mai mare, şi-a întrebat mama dacă o să moară, potrivit Observator.

La scurt timp, copilul a devenit inconştient, iar familia a început să îl resusciteze până a venit SMURD-ul. Medicii sosiţi la faţa locului nu l-au mai putut salva.

Arma a fost lăsată nesupravegheată de un pădurar care participa la picnic. Surse din cadrul anchetei spun că încă nu este clar dacă băieţii au găsit arma nesupravegheată sau dacă erau învăţaţi să tragă la ţintă.

Deţinătorul armei a fost arestat preventiv şi cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea stabilirii și clarificării tuturor aspectelor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel