Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copil român rănit grav. O placă de beton a căzut peste el
WhatsApp
Un copil în vârstă de nouă ani din județul Dâmbovița a fost rănit după ce o placă din beton a căzut peste el, vineri după-amiază. Cazul a fost preluat de Parchet, procurorii urmând a stabili cine se face vinovat pentru incident, în cadrul unui dosar în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.
Foto ILUSTRATIV

Incidentul s-a produs în localitatea Bălteni din județul Dâmbovița. Copilul de nouă ani a fost prins sub o placă de beton care s-a prăbușit peste el, în timp ce se juca în zona unei clădiri dezafectate. La locul incidentului au fost trimise echipaje de prim ajutor din cadrul ISU, însă localnicii au reușit să îl scoată pe micuț înainte de sosirea echipajelor de salvatori. Acesta a fost preluat și transportat la spital cu o ambulanță SMURD.

"În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fapta prevăzută și pedepsită de art. 196 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz", informează Poliția Județeană Dâmbovița.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel