Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copil român de 6 ani, traumatizat pe viață după ce un câine a fost împușcat chiar în fața sa
WhatsApp
Un copil de 6 ani nu va uita curând scena șocantă la care a asistat, cândo persoană a coborât dintr-o mașină și a împușcat mortal un câine pe un drum.

Doi voluntari ai unei asociații din Maramureș povestesc cum au fost martorii unei scene îngrozitoare, la cinci kilometri de Borșa, când un câine a fost împușcat mortal de o persoană aflată într-o mașină de culoare roșie.

Reprezentanții Asociației Anima Pro Terra au postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, că doi voluntari și copilul lor au fost martori când un câine a fost împușcat la 5 kilometri de Borșa. „Doi voluntari ai asociației noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă in stare de șoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borsa (Maramureș) și într-o curbă au văzut un (autoturism – n.r.) roșu oprit care a împușcat mortal o cățelușă pe șosea (pe un drum public, nu în pădure!!!!). Voluntarii noștri au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat!”, scriu reprezentanții Asociației.

Pe pagina de Facebook a asociației au fost postate și imagini cu animalul, dar și cu mașina, pentru ca cei care cunosc informații despre cei care au tras cu arma în câine să poată fi trași la răspundere. Reprezentanții Poliției Maramureș nu au putut fi contactați, până la ora transmiterii acestei știri, pentru un punct de vedere referitor la acest caz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel