Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copil român, atacat şi muşcat de mai mulţi câini fara stăpân în Năvodari
Scene dramatice surprinse de camere de supraveghere pe o stradă din Năvodari. Un copil a fost muşcat, în plină zi, de doi câini fără stăpân. Animalele au sărit pe el şi l-au muşcat de mai multe ori.   
copil_muscat_caini_navodari

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum copilul merge pe o stradă, între blocuri, în Năvodari. La un moment ,  doi câini care stăteau pe asfalt încep să latre, fug catre el şi îl musca, relatează Ştirile TVR.

Unul dintre martori a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de politie. Nu l-au mai gasit pe copil şi nici cainii nu mai erau acolo.

Oamenii din zonă spun că cei doi câini sunt cunoscuți ca fiind violenți, dar ajung în apropierea blocurilor pentru că sunt iubitori de animale care obișnuiesc să-i hrănească. 

Abia în urmă cu câteva zile, Primăria din Năvodari a semnat un contrat cu un medic veterinar și poate relua serviciul de ecarisaj. Este în vigoare și o hotărâre de consiliu local, care permite amendarea persoanelor care hrănesc aceste animale, cu sume între 500 și 1500 de lei.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?