Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Control judiciar pentru un bărbat care ar fi agresat sexual un COPIL
WhatsApp
Procurorii vrânceni au dispus, în cursul zilei de vineri, măsura controlului judiciar pentru un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Dumitreşti, bănuit că ar fi agresat sexual o fată de 10 ani din aceiaşi localitate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.
Al treilea sex Europa

Potrivit poliţiştilor, bărbatul ar fi pătruns în locuinţa fetei când aceasta se afla singură acasă.

"În cursul zilei de ieri, 8 august, la Postul de Poliţie Dumitreşti o femeie a sesizat faptul că la data de 6 august a.c., în jurul orei 12,00, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din aceeaşi localitate ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei sale şi ulterior ar fi agresat-o sexual pe fiica sa, în vârstă de 10 ani. Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au demarat imediat cercetările, în urma cărora au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă a celui bănuit de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi agresiune sexuală", a informat IPJ Vrancea.

În cursul zilei de vineri, procurorii au dispus pentru bărbatul aflat în Centrul de Reţinere Preventivă din cadrul IPJ Vrancea măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel