Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ștefănescu s-a ENERVAT pe Denise Rifai, după dezvăluirea despre Dragnea
WhatsApp
Codrin Ştefănescu a comentat dezvăluirile făcute de jurnalista Denise Rifai, prezentate apoi la televizor de Cozmin Guşă, potrivit cărora Liviu Dragnea ar telefona baronii PSD să îi slăbească şansele candidaturii Viorica Dăncilă.

"Ceea ce sustin cei de la Realitatea Tv nu are nicio legaturā cu realitatea! Liviu Dragnea nu a sunat pe nimeni din partid pentru a boicota candidatura Vioricāi Dāncilā la prezidentiale! Nu are cum si nici nu ar face-o vreodatā! In ultimele sale momente de libertate ne-a transmis clar un mesaj. Sā nu pierdem guvernarea si candidatul PSD sā fie sustinut de toti pentru a câstiga!

Citeşte şi: Rifai: "Liviu Dragnea a dat TELEFOANE din ÎNCHISOARE". Baronii l-au dat de GOL. Informații INEDITE

Dragnea a fost si rāmâne un om de partid atasat valorilor social democrate. Chiar dacā astāzi e detinut politic si nu poate influenta cu nimic viata politicā a tārii! Postez aceastā fotografie de anul trecut pentru a le reaminti tuturor care este miza de astāzi! Doar impreunā avem o sansā!", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook, unde a mai ataşat şi o poză cu Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea, pe o scenă, îmbrăcaţi în port popular.

Citeşte şi: Cozmin Gușă, după INFORMAȚIILE lansate de Denise Rifai: „Înțelegem că Liviu Dranea ar fi supărat acolo unde este”

Reacţia social-democratului vine după o postare controversată a jurnalistei Denise Rifai, care spune că a aflat, din surse sigure, că Liviu Dragnea dă telefoane din închisoare baronilor PSD să îi slăbească şansele la alegerile prezidenţiale, din dorinţa de răzbunare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel