Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ștefănescu, după ce Guvernul Dăncilă a fost DEMIS: „Toate forțele văzute și nevăzute s-au unit împotriva noastră!”
Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat faptul că cei din PSD care au votat astăzi moțiunea de cenzură în urma căreia Guvernul Dăncilă a fost demis vor fi dați afară.
Sursa foto: captură Antena 3

„Va fi haos! După declarațiile pe care le dau cei din Opoziție, România înțelege exact. Fiecare vrea lucrul lui. Sunt șapte partide care sunt obligați să facă guvern. O să fie o nebunie.

Citește și Moțiunea a fost adoptată. Guvernul Dăncilă a CĂZUT

Nu-mi explic cum am avut atât de multe trădări în interiorul partidului. Noi până acum eram PSD împotriva tuturor. Toate forțele văzute și nevăzute din România s-au unit împotriva noastră. PSD era singurul partid pro-interesul național, pro-români și pro-lucruri pe care le-am promis în 2016, restul erau o coaliție gigantică cu forțe văzute și nevăzute pentru a pune mâna pe țară. Iată că au reușit și au reușit cu unii de-ai noștri. Care au trădat. Cu siguranță îi vom exclude”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena3.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?