Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ştefănescu nu mai SUPORTĂ: "Să se rupă norii, să se CUTREMURE pământul!"
WhatsApp
Codrin Ştefănescu nu ezită să îşi exprime tot mai vehement nemulţumirile faţă de conducerea PSD, despre care presupune că ar coabita cu liberalii în loc să le taxeze fiecare decizie şi măsură.

"Nu avem Opozitie! La câte greseli si tâmpenii a fācut guvernul Orban, ar fi trebuit ca PSD sā aibā scorul pânā la cer! Sā se rupā norii, sā se cutremure pāmântul de glasurile curajoase a celor care iau pozitie publicā! Si care sā-i punā la punct, permanent si constant, pe ridicolii din Palatul Victoria. Sā crestem in fiecare zi in preferintele electoratului. PSD care luptā, care sterge pe jos cu liberalii, care apārā din toate puterile interesele românilor! Dar n-avem opozitie. Avem doar pe Ciolacu si o coabitare tot mai vizibilā cu adversarul",  a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

De altfel, social-democratul a devenit tot mai vocal în ultima vreme la adresa şefilor de partid că interzice numele lui şi a lui Liviu Dragnea, Olguţa Vasilescu sau Şerban Nicolae şi susţine că partidul "a devenit o penibilă anexă a PNL şi a lui Iohannis". 

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu, IEŞIRE NERVOASĂ la adresa şefilor de partid: "PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi a lui Iohannis! Gata! Ajunge!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel