Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ştefănescu, IRONII la adresa preşedintelui: "Urmează în curând dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis"
WhatsApp
Codrin Ștefănescu a declarat că în curând va fi dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis, unde invitați de onoare vor fi politologul Iohannis, jurnalistul Iohannis. Discuția va fi moderată de independentul Iohannis și astfel poate începe marea confruntare, mai spune social-democratul.

„Urmează în curând dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis. Sunt invitați de onoare: jurnalistul Iohannis, politologul Iohannis și formatorul de opinie Iohannis. Dezbaterea e moderata de independentul Iohannis. Și acum putem să începem marea confruntare!”, a scris Codrin Ștefănescu, duminică pe Facebook.

Codrin Ștefănescu a fost recent numit secretar general adjunct, printr-o decizie luată la ultimul CEx al PSD. El a mai avut această funcție în perioada când președinte al partidului era Liviu Dragnea.

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a anunțat că va găzdui dezbaterea de marți a președintelui Klaus Iohannis cu politologii și formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, potrivit unui comunicat de presă.

Klaus Iohannis a anunțat, într-o conferință de presă susținută miercuri la sediul PNL, că marți va organiza o dezbatere cu politologi și formatori de opinie. Șeful statului a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste și a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiției”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel