Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ştefănescu: "PSD a rămas singur! Ne-au dat papucii! Poate merităm asta"
WhatsApp
Codrin Ştefănescu lansează un mesaj de resemnare după ce mai mulţi primari au părăsit PSD chiar în pragul alegerilor locale, trecând în taberele altor partide sau candidând independent. Social-democratul ăl arată din nou vinovat pe preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, pentru această situaţie.
Sursa foto: captură Antena 3

"PSD a rāmas singur. Ne-au pārāsit toti aliatii, ne pārāsesc in continuare primarii, viceprimarii si consilierii alesi sub sigla partidului. Primarii fug pentru cā nu-i mai apārā nimeni. Se simt abandonati, izolati si hārtuiti de un dusman cāruia nu-i mai rāspunde nimeni. E un blat odios si toatå lumea stie! Aliatii ne-au dat papucii pentru cā noua conducere interimarā nu stie sā negocieze, nu se tine de cuvânt si primeste ordine din afara partidului.

A reusit Ciolacu sā ne facā pulbere in câteva luni. Si vā spun un lucru: poate meritām asta! Pentru cā in PSD sunt o grāmada de lasi, colaborationisti sau fricosi. Care tac asurzitor si acceptā aceastā situatie ingratā. Iar eu m-am sāturat sā tot lupt de unul singur", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel