Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
COȘMARUL unei familii de români din SPANIA: Bebelușul lor, la un pas de MOARTE după o banală plimbare în parc
WhatsApp
Doi români stabiliți în Spania au trecut prin clipe de coșmar după ce băiețelul lor de doar câteva luni a înghițit accidental o psatilă de extasy, aruncată într-un parc public.

O familie de români din Spania a trecut prin clipe terifiante după ce bebelușul lor, de doar 11 luni, a înghițit accidental o pastila de extasy pe care a găsit-o pe jos, pe o alee dintr-un parc din Getafe, Spania, relatează cotidianul El Pais.

 

După ce au stat închiși aproape toată ziua în casa lor din Perales del Río, un cartier din orășelul Getafe, mamica, Dee a decis să își ia copilul și să iasă la aer, într-un parc situat chiar peste stradă.  S-a așezat cu cel mic la umbră, pe nisip, lângă un tobogan când, într-o fracțiune de secundă, copilul și-a scos suzeta și a băgat în gură un obiect albastru pe care l-a găsit pe jos aruncat în parc.  Ulterior, s-a constatat că obiectul era de fapt un medicament sintetic. Mai exact, conform raportului medical, metamfetamina / metildioximetamfetamina sau extasy, potrivit datelor relatate de ElPais.es. 

Când și-a dat seama că băiatul a băgat ceva în gură, a încercat repede să îl scoată din gura copilului și atunci a văzut că cel mic avea pete albastre pe limbă. S-a întors acasă, unde era soțul ei, Marian, și în timp ce ea încerca să sune pe numărul pentru situații de urgență pentru a întreba ce s-a întâmplat dacă bebelușul a mâncat cretăc- căci asta a crezut inițial că este -  soțul ei a alertat-o, spunându-i că stare copilului se degradează, cel mic devenind rigid. Au plecat apoi de îndată către cel mai apropiat spital de urgență -„Doce de Octubre“.

Potrivit fișei de internare, bebelușul a prezentat „un episod de pierdere a cunoștineție, rigiditate generalizată și revulsie oculară”. I-u pus un cateter urinar și i-au administrat medicamente intravenoase. Analizele au arătat că cel mic a fost intoxicat cu extasy și a petrecut trei zile sub observație  medicală până la externare, când a fost externat întro stare stabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel