Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Claudia Pătrășcanu divorțează de fiul ministrului Economiei: „Umilință, abuz emoțional, infidelități, copii, jigniri, minciuni”
Claudia Pătrășcanu, fosta membră a trupei SEXYY, divorțează de Gabi Bădălău, fiul ministrului Economiei, alături de care are doi băieți. Vedeta a anunțat că „renunță la viața falsă și tristă pe care a îndurat-o într-un an cât într-o sută”.

„După atata umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni...... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu....... lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)!

Veți crește cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atâta timp cât Dzeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu „soțul”....... și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!", a scris artista, pe pagina ei de Facebook.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?