Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Claudia își caută familia din România. Fata a fost înfiată în Malta acum 24 de ani
WhatsApp
Claudia Elena are 33 de ani și mare parte din viața ei este în Malta, alături de familia adoptivă. Acum tânăra româncă își caută familia naturală, din Sibiu, Cisnădie.

Claudia speră să reușească să își găsească mama și sora, despre care spune că a fost plasată într-un alt orfelinat. Pe lângă faptul că le cunoaște numele și data nașterii, Claudia are o poză veche, în care apar toate trei, astfel că un cunoscut le-ar putea recunoaște și ar putea-o ajuta pe Claudia să le găsească.

„SALUTĂRI din MALTA!
Numele meu romanesc a fost CIOBOATA CLAUDIA ELENA, m-am născut pe data de 28.06.1988 in CISNĂDIE, judeţul SIBIU. Am fost adoptată de o familie iubitoare din MALTA în luna februarie 1997.

Tot ce știu este faptul ca mama mea biologică se numea ELEONORA CIOBOATA, s-a născut in 20.08.1963 în DRAGOMIREŞTI, dar a locuit în CISNĂDIE. Mi-ar plăcea să-mi cunosc şi sora, numită CIOBOATA NASTASIA născută în 10.01.1992, care a fost plasată în alt orfelinat.” este meajul pe care Claudia l-a postat pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României. Pagina este dedicată celor înfiați și care doresc să își găsească familia de origine. 

De Paște, alte două surori despărțite de mii de kilometri s-au reunit. Jennifer, care se numea Claudia Alina înainte de a fi adoptată în Canada, și-a regăsit sora. Vezi AICI povestea lor emoționantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel