Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Ciolacu, replică DURĂ pentru Iohannis: "Românii trebuie să iasă la vot! Să-l măture pe Orban de la putere!"
WhatsApp
Marcel Ciolacu îi dă replica lui Klaus Iohannis și îi îndeamnă pe români să iasă duminică la vot ca să se salveze de guvernul Orban. 

Președintele Klaus Iohannis a lansat un apel de mobilizare la vot pentru alegerile prezidențiale: „Mergeți la vot ca să nu pățim ca în 2016, când printr-o prezență scăzută la vot a câștigat PSD și a urmat coșmarul de ani de zile”.

În replică, Marcel Ciolacu îi îndeamnă la rândul său pe români să iasă la vot.

"Într-adevăr, românii trebuie să iasă la vot! Ca să-l măture pe Orban de la putere! Pentru toată bătaia asta de joc la care au supus un întreg popor!!! Nu au testat, nu au întărit ATI-urile, au închis școlile, au închis piețele, au închis restaurantele, au fugărit creștinii din biserici și au îmbolnăvit românii cu măștile neconforme! Au distrus economia și au falimentat firmele românești! Au pustiit totul cu incompetența, aroganța și demagogia lor! Da, pentru toate acestea, românii trebuie să-i trimită acasă! Pe 6 decembrie, românii trebuie să pună STOP celui mai nociv guvern din istoria României! Pe 6 decembrie, votați să vă salvați! #VotațiPSD!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel