Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciolacu, după ce Şerban Nicolae s-a comparat cu Hagi: „Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii“
WhatsApp
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, luni seară, afirmaţia lui Şerban Nicolae potrivit căreia excluderea sa de pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare echivalează cu scoaterea lui Hagi din echipă la cererea echipei adverse.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni seară, la B1 TV despre lipsa de pe listele de candidaţi a lui Şerban Nicolae şi faptul că acesta s-a comparat cu Hagi şi a răspuns: „Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii, făceau scheme împreună cu colegii, că şi Hagi presupun că nu dădea atâtea goluri dacă restul de colegi nu-i dădeau pase. Şi politica este un joc de echipă. Dacă nici organizaţie din Bucureşti, de la niciun sector, nu a venit cu propunerea de a te regăsi pe listă, pentru mine a fost un mare semn de întrebare. Până să se supere Şerban, ar trebui să fie şi pentru el acest semn de întrebare”.

Citește și: Șerban Nicolae, comparație tupeistă după demisia din PSD: „E ca și cum România îl scotea pe Hagi din echipă la cererea adversarilor“



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel