Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cine a apărut la Cotroceni, În ziua cu protestul din 10 august. El e ELEFANTUL ROZ!
WhatsApp
Prezență incredibilă la Cotroceni, chiar în ziua protestului din Piața Victoriei, organizat la doi ani de la mișcarea din 10 august.

Comunitatea Declic a pregătit un elefant vopsit în roz, pe care îl va duce, luni, 10 august, la toate instituțiile implicate în ancheta 10 august. Prin acest mod, reprezentanții societății civile marchează doi ani de la protestele din Piața Victoriei, în timpul cărora manifestanți pașnici au fost gazați și bătuți de jandarmi.

”Elefantul din încăpere, despre care președintele Iohannis vorbea în 2017 la una dintre ședințele de Guvern unde se încerca blocarea Justiției, a devenit acum dosarul 10 august. Pentru că elefantul nu mai este vizibil pentru președinte, ministrul Justiției, procurorul General, DIICOT și ministrul de Interne, am decis să îl vopsim în roz”, a declarat reprezentantul Declic, Cătălina Hopârteanu.

Elefantul roz va fi plimbat, luni, prin București, la Palatul Cotroceni, Palatul de Justiție, Parchetul General, Ministerul Justiției, DIICOT, Ministerul de Interne și Piața Victoriei. 

Mesajul transmis de comunitatea Declic poate fi citit în EXCLUSIVITATE pe DC News.

2. -imagine fara descriere- (elefant_roz_cotroceni.PNG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel