Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
MOȚIUNE DE CENZURĂ. Cinci parlamentari ALDE lipsesc din plen, deși Tăriceanu spunea că toți vor fi prezenți
Cinci parlamentari ALDE lipsesc din plen la dezbaterea moțiunii de cenzură, iar doi dintre ei au anunțat conducerea partidului încă de miercuri seară că nu vor veni să voteze moțiunea de cenzură, au declarat pentru HotNews.ro surse din partid.

La acestă oră, în plenul Parlamenului se dezbate moțiunea de cenzură a opoziției, iar de la ședință lipsesc cinci parlamentari ALDE.

Surse din partid au declarat că doi dintre ei au anunțat conducerea partidului încă de miercuri seară că nu vor veni să voteze moțiunea de cenzură, fără a prezenta vreun motiv, informează HotNews.ro.

Toţi parlamentarii ALDE sunt prezenţi şi vor vota moţiunea de cenzură, a susținut, joi, preşedintele partidului, Călin Popescu-Tăriceanu.

„Astăzi moţiunea trece, fiţi convinşi. (...) După ce trece moţiunea, după cum ştiţi, preşedintele trebuie să demareze consultări cu partidele politice, în urma cărora să desemneze un prim-ministru, prim-ministru care ar trebui să pregătească un program de guvernare pe care să-l prezinte Parlamentului spre aprobare, împreună cu lista Guvernului”, a spus Tăriceanu.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?