Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
China. Mărturia cruntă a românului închis 5 ani pentru 80 de dolari: „Mi-a fost atâta teamă...”
WhatsApp
Reprezentanţii clujeanului Marius Balo, închis de 5 ani în China pentru o fraudă de 80 de dolari, au trimis o înregistrare audio tulburătoare în care acesta povesteşte ororile prin care a trecut.

Marius Balo tocomai a primit vestea că autorităţile din China au aprobat transferarea acestuia în România după ani întregi de demersuri şi amânări.

Informaţia a fost confirmată şi de casa avocatură care l-a reprezetat pe acesta, care a mulţumit miniştrilor Justiţiei Ana Birchall şi Cătălin Marian Predoiu pentru sprijin.

Într-o înregistrare audio, Marius Balo povesteşte ororile prin care a trecut.

„Doresc să aduc prinos de recunoştinţă în primul rând bunului Dumnezeu pentru că m-a ocrcotit şi m-a întărit în aceşti ani, astfel încât teroarea acestui sistem aservit răului şi urâţenia acestui loc înfiorător n-au fost în stare să-mi sfâşie sufletul. Cu cât m-au lovit mai mult, cu atât puterea mi-a crescut", spune clujeanul în începutul înregistrării, informează Adevărul.

Apoi povesteşte cum a ajuns să fie condamnat la 8 ani de închisoare pentru o fraudă de 80 de dolari, pentru care în China putea să fie condamnat chiar la moarte: „Am trecut prin umilinţe şi torturi pe care mă doare să mi le amintesc. Mi-a fost atâta teamă... Se zvonea că voi primi pedeapsa cu moarte, care în China se dă şi în cazuri financiare".

Autoritățile chineze au autorizat, joi, transferul său în România. Este finalul lunilor întregi de demersuri și solicitări disperate din partea românului, rudelor sale, dar și a avocatului său.

Profesorul universitar Marius Balo a fost condamnat la 8 ani de închisoare în China pentru o prepusă fraudă de 80 de dolari.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel