Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cetățean olandez acuzat că a violat un băiețel român pe care voia să îl înfieze. Fratele victimei, complice
WhatsApp
Un cetățean olandez, care locuia în Brașov, a fost reținut, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu un copil de 14 ani, pe care dorea să îl înfieze. Olandezul l-a avut complice pe fratele băiatului, un tânăr de 20 de ani, de asemenea reținut.
Foto: Ilustrativ

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov, un bărbat de 57 de ani, cetățean olandez, a fost reținut, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu un copil de 14 ani. De asemenea, a fost reținut și fratele copilului, un tânăr de 20 de ani, care ar fi sprijinit demersul olandezului.

„S-a reținut că inculpatul major S.O.A. cetățean olandez în vârstă de 57 de ani, cu complicitatea inculpatului major G.V. în vârstă de 20 de ani, au început demersurile pentru luarea în plasament a persoanei vătămate G.G.V. minor instituționalizat în vârstă de 14 ani, frate al inculpatului G.V, minorul urmând a locui la domiciliul inculpatului S.O.A. în scopul înlesnirii întreținerii de relații sexuale de către minor cu inculpatul S.O.A. Ulterior, în noaptea de 07/08.03.2020, după remiterea unor diverse sume de bani și a unor cadouri, inculpatul S.O.A. în timp ce se afla la domiciliul său din mun. Brașov a întreținut relații sexuale cu minorul G.G.V. în vârstă de 14 ani, cunoscând vârsta minorului”, arată procurorii, citează Mediafax.

Olandezul și fratele victimei au fost reținuți polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Brașov, iar procurorii cer arestarea lor preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel