Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis, mesaj după protestul lui Ștefan Mandachi de la „autostrada Moldovei“
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a reacționat la protestul organizat de Ștefan Mandachi de Ziua Unirii, la primul metru de autostradă din Moldova.

Șeful statului consideră că „este un protest interesant” mitingul organizat astăzi a singurul metru de autostradă din Moldova. „Se atrage atenția asupra nevoii de autostrăzi. Și noi vrem același lucru“, a mai spus președintele Iohannis.

Iohannis a spus la Iași că i se pare „foarte trist” că Moldova a rămas „puțin în urmă” și din acest motiv a venit împreună cu premierul și cu mai mulți membri din Guvern: „să arătăm solidaritatea și preocuparea noastră și vom rezolva o mare parte din probleme”.

Întrebat, de asemenea, dacă se va face autostrada Moldovei, președintele a răspuns „Cu siguranță!”.

Ştefan Mandachi, anteprenorul care a construit primul metru de autostradă din Moldova, a organizat de Ziua Unirii un protest în localitatea suceveană Cumpărătura. Omul de afaceri a dezvelit o bornă și o cutie poștală în care cei prezenți pot lăsa scrisori către guvernanți, potrivit Mediafax.

De la ora 15.00 la singurul metru de autostradă din Moldova, construit de antreprenorul Ștefan Mandachi a avut loc o aciune de proteste menită să atragă atenția cu privire la faptul că nici acum Moldva nu are o promisiune certă pentru o autostradă.

Oamenii prezenți au strigat „Vrem autostradă / Și eu”, ”Ne-am săturat de scuze”, „Nu vrem metri, vrem kilometri” sau ”Ne-am săturat de voi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel