Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce alte oferte a mai primit Moise Guran în politică. Doi premieri l-au vrut în guvern
WhatsApp
Moise Guran susţine că a avut multe alte invitaţii în politică în ultimii ani, însă nu le-a acceptat. Chiar doi foşti prim-miniştri au dorit să îl coopteze în guvernul lor şi chiar a fost luat în calcul ca potenţial candidat la Primăria Capitalei din partea unui partid.

Invitat la Denise Rifai, fostul jurnalist a vorbit despre primele oferte pe care le-a primit în politică.

"Vrei să spun că în octombrie 2015 domnul Cioloş mi-a propus să fac parte din guvernul lui şi l-am refuzat atunci? Vrei să îţi spun că în 2016 PNL mi-a propus să candidez la Primăria Capitalei şi am refuzat? Vrei să îţi spun că în 2012 domnul Victor Ponta mi-a propus să fac parte din guvernul lui? Vrei să îţi spun câte oferte din acest fel de a intra, nu prin alegeri, în politică - bun, oferta PNL a fost atunci prin alegeri şi le mulţumesc şi îi respect pentru toate propuenrile pe care mi le-au făcut - dar nu am avut... nu ştiu cum să spun.. 'eu nu mai am nicio emisiune, niciun venit, ce mă fac acum, mă duc în politică'. Din contră, eu renunţ la foarte multe. Renunţ la tot, la o carieră şi la o meserie pe care o iubesc.

Văd că toată lumea analizează dacă am făcut bine pentru mine. Pentru mine, în mod evident, nu am făcut bine. Am făcut pentru mine cea mai proastă alegere pe care puteam să o iau!

Nimănui nu-i place politica, să fim sinceri!" a declarat Moise Guran, la "Legile Puterii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel