Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cauza morții Cristinei Ţopescu: A fost examinată inima jurnalistei. Ce spun legiştii?
WhatsApp
Medicii legişti ai Serviciului de Medicină Legală Ilfov au examinat inima Cristinei Ţopescu. În urma analizelor, ei au descoperit o posibilă cauză a morţii jurnalistei.

În urma necropsiei efectuate miercuri, legiştii au descoperit noi piste în cazul morţii jurnalistei Cristina Ţopescu. Se pare că între muşchii cordului se instalase un strat de grăsime, ce ar fi putut conduce la anumite anomalii ale funcţionării sistemului cardiac.

„Necropsia pe cord a evidențiat o inimă ceva mai grasă decât este normal să fie. Grăsimea depusă între mușchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct miocardic”, au declarat surse medicale potrivit Libertatea.ro.

Necropsia inimii jurnalistei a fost filmată în întregime de IPJ Ilfov. Organele de poliţie ar fi surprins chiar şi momentul în care inima a fost reintrodusă în corpul Cristinei Ţopescu. Doar după această procedură corpul neînsufleţit a fost predat familiei pentru incinerare, conform sursei citate anterior.

Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă la vârsta de 59 de ani. Corpul neînsufleţit al jurnalistei a fost descoperit de autorităţi în casa acesteia. Ea a fost depusă la capela Cimitirului Bellu şi incinerată apoi la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel