Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cătălina Isopescu, fiica marelui prezentator TV Emanuel Isopescu, a murit: Tatăl ei a decedat în urmă cu 6 luni
WhatsApp
Cătălina, fiica fostului realizator TV Emanuel Isopescu, a încetat din viață, la doar 49 de ani. Cătălina a fost model și a lucrat pentru mari case de modă, la începutul anilor 90. Emanuel Isopescu a decedat în urmă cu 6 luni.
Cătălina Isopescu

Anunțul a fost făcut chiar de iubitul Cătăline, actorul Oltin Hurezeanu. “Nu mai e soare de când ai plecat”, a fost mesajul scris de acesta.

Cătălina Isopescu suferea de o boală gravă, care i-a dat mari bătăi de cap în ultimul an. Fostul model s-a stins din viată la jumătate de an de la moartea tatălui ei. Emanuel Isopescu a murit în luna septembrie a anului 2020.

"A fost un suflet atât de special, de frumos, creativ și unic. Și îi sunt recunoscătoare pentru atâtea motive. Odihnește-te în pace prietena mea, Cătălina Isopescu", a scris și jurnalista Roxana Voloseniuc.

Fiica regretatului prezentator TV Emanuel Isopescu a avut o carieră impresionantă în modă, în anii '90, iar apoi a devenit acționar într-o mare firma de publicitate. În ultimele fotografii, Cătălina Isopescu era vizibil slăbită, iar cauza se pare că ar fi fost grave probleme de sănătate despre care n-ar fi știut până de curând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel