Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cătălin Drulă, despre scandalul demolărilor de la metrou: "Un cartel se restructurează cu ranga"
WhatsApp
Un cartel se restructurează cu ranga, spune ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv, a încercat să deschidă un spațiu comercial de la metrou cu o rangă.   
Scandal la metrou

Legea este lege și unde este lege, nu e tocmeală. Metrorex a început eliberarea acelor spații comerciale care ocupau domeniul public în mod ilegal”, spune Cătălin Drulă.

Ministrul Transporturilor afirmă că spațiile comerciale din stațiile de metrou sunt "ilegale sub multiple aspecte”, respectiv nu au autorizație de construire și nu au dreptul legal, comercial de a ocupa domeniul public.

„Mulțumesc directorului general al Metrorex, Ștefan Paraschiv, un om curajos, un om care și-a asumat o misiune grea la Metrorex. Am văzut comentarii despre folosirea unei răngi. Da, un cartel se restructurează cu ranga. Îl felicit pentru un act de asumare și de curaj. (...) Acțiunile de astăzi (miercuri - n.r.) și scandalul făcut de oamenii liderului de cartel Rădoi sunt o ultimă zvâcnire a mafiei. A putut toată lumea să vadă că acel așa-zis protest, blocarea ilegală a metroului, a fost exact o acțiune de tip cartel pentru păstrarea sursei puterii ilicite, talciocul subteran și banii care s-au învârtit în jurul lui”, adaugă Drulă.

Directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv, a încercat să deschidă unul dintre spațiile comerciale de la metrou cu o rangă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel