Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cât de calm ești în relații, în funcție de zodia ta
WhatsApp
În timp ce unele persoane sunt răbdătoare, altele își pierd imediat calmul. Acest lucru are o legătură și cu semnul astrologic.

Berbec

Nu ai răbdare cu nimic, niciodată. Totuși, îți faci partenerul, într-un fel sau altul, să fie înțelegător cu tine. Nimeni nu știe cum reușești.

Taur

Îți place să crezi că ești răbdătoare cu partenerul tău, dar adevărul este că pui multă presiune pe el să îți facă mereu pe plac. Ești un partener romantic bun, dar nu atunci când vine vorba de răbdare, care îți dă mari bătăi de cap.

Gemeni

Puterea ta de stăpânire de sine este la un nivel chiar ridicat. Pe de altă parte, oamenii te pot răni cu ușurință, așa că e bine pentru tine dacă sunt dispuși să facă și compromisuri.

Rac

Stai foarte bine atunci când vine vorba de răbdare și cu atât mai mult atunci când vine vorba de relația ta. Ai stăpânire de sine, te enervezi foarte greu și întotdeauna ești convinsă că orice problemă are o rezolvare.

Leu

Deși reușești să fii foarte calmă, întotdeauna ești cu ochii pe oamenii din jur. În dragoste, reușești să îți menții calmul atunci când știi că relația ta merită cu adevărat să investești în ea.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte calme și le place să le dea oamenilor din jur tot timpul de care au nevoie. Crezi cu adevărat în partenerul tău, iar când vrei ca relația să dureze toată viața, te porți cu mănuși.

Balanță

Balanțele sunt bune și răbdătoare din fire 

Scorpion

Nu ești deloc răbdătoare, iar oamenii din jurul tău trebuie să accepte acest lucru. Ești foarte atentă la detalii și găsești adesea lucruri care nu-ti sunt pe plac.  

Săgetător

S-ar putea spune că ești chiar prea răbdătoare! Nimeni nu știe cum o faci, dar te descurci foarte bine. 

Capricorn

Stai bine cu răbdarea, iar partenerul tău știe că ai o inimă de aur.  

Vărsător

Ești foarte ambițioasă, așa că pentru a-ți îndeplini visul, vei face orice este nevoie.  

Pești

Ești răbdătoare cu partenerul tău, atâta timp cât el e conștient că nu trebuie să întreacă măsură, potrivit elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel