Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Carantină sau nu? Ce se întâmplă cu românii care se întorc din vacanță din Grecia sau Bulgaria
WhatsApp
În aceste zile se lucrează la un pachet de măsuri care să fie aplicate după data de 15 iunie şi care să le permită celor care vor să se bucure de soare pe plajele elene sau de o excursie în ţara vecină să revină în România fără condiţia de a intra în izolare pentru 14 zile, a comunicat  premierul Ludovic Orban a comunicat în ședința BEx PNL.
vacanta grecia

Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă monitorizează situaţia din cele două ţări pentru vedea dacă acestea rămân sub coeficientul de risc privind infectarea cu noul coronavirus, adică sub pragul de 4 sau 5.

Decizia vine după revizuirea evaluării epidemiologice realizată de România la începutul lunii aprilie. De atunci şi până acum, însă, epidemia de coronavirus a cunoscut o stagnare sau chiar o scădere în cele două state europene.

La ora actuală în Grecia au fost raportate 2.937 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19, din care 179 de morţi, iar în Bulgaria erau 2.538 de astfel de cazuri şi 144 de decese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel