Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cântărețul Al Bano, mesaj pentru fanii din ROMÂNIA: „Nimeni nu merită să MOARĂ din cauza unui virus“
WhatsApp
Cântărețul italian Al Bano, care ar fi trebuit să concerteze sâmbăta trecută, la București, alături de Romina, a transmis un mesaj către fanii din România, în care le transmite că îi iubeşte.
Al Bano

Al Bano a vorbit în mesaj despre agresivitatea coronavirusului, rugându-i pe fanii lui români să stea acasă şi să nu dea posibilitate virusului să atace.

"Bună, tuturor! Sunt Al Bano și, cum eu iubesc poporul român, simt nevoia și trebuie să lansez un mesaj foarte precis: acest virus nenorocit ne-a dat de furcă, dar mai mult decât atât, a cauzat multe probleme în toate țările lumii. În Italia am reușit să ne salvăm doar atunci când am înțeles agresivitatea acestui virus.

Așa că vă rog pe voi, românii, stați acasă! Dacă stați acasă nu-i dați posibilitatea virusului să vă atace. Pentru că nu știți cum se împrăștie, cine îl are și cum se propagă, dar el e mereu gata să vă atace. Iar agresivitatea lui are gustul morții. Nimeni nu merită să moară din cauza unui virus. Deci, haideți să ne salvăm! Să stăm acasă, pentru că ne facem nouă înșine o favoare. Cu cât stăm mai mult acasă, cu atât mai puține ocazii va avea virusul să ne atace. Vă transmit o îmbrățișare și multă fericire!".

Din cauza pandemiei, evenimentul a fost amânat pentru februarie, anul viitor. Al Bano a împlinit pe 20 mai vârsta de 77 de ani. 

 

[citeste si]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel